Kevätaurinko

17.27

Hei ja pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta! Nukkeharrastukseni on ollut vaihteeksi vähän tauolla, enkä ole tehnyt nukkejen kanssa mitään niin kiinnostavaa, että siitä kannattaisi sen enempää kirjoitella. Ja on ollut niin pimeäkin, etten ole saanut julkaisukelpoisia kuvia otettua. Tänään päädyin kuitenkin kaappaamaan ihanaisen Alinan nukkekaapista ikkunalaudalle poseeraamaan. Tässä pari pikaräpsyä photoshootista.

Alinalla on usean vuoden ajan ollut 2-tyypin vartalo, mutta jo ennestään löysähkö kroppa alkaa olla elämänsä päätepisteessä. Ajattelinkin tilata Alinalle obitsun ja siinä samalla myös puolisen vuotta sitten hankkimani nukke voisi vihdoin ja viimein saada vartalon. On aika noloa, että kaapissani jo pitkään on majaillut Pullip-pää vailla vartaloa ja peruukkia, raukan on jo aika päästä poseeraamaan kuviin. 
Kiitokset muuten kaikille tauon aikana kommentoineille! :) 
En osaa sanoa kuinka aktiivinen päivitystahti jatkossa on, mutta pyrin ainakin kerran kuukaudessa postaamaan kuvia, toivottavasti useamminkin.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hienoja kuvia ! Alina on tosi nätti ;) !

  http://nukkenimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Morso! Alina lähettää haleja sinulle! ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia c: Nukkesi ovat kauniita. Ja kiva valo noissa kuvissa. Oliko sinulla liila kartonki tuossa ekassa kuvassa (joka tokassakin näkyy) taustana?

  muovirakkaus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvia! :)
   Kuvien taustana on itse asiassa yhden taidekirjan takakansi. Ajatuksissa on kyllä ollut käväistä hakemassa kaupasta kartonkeja kuvien taustoiksi, en vain ole vielä saanut aikaiseksi.

   Poista
 3. Alina on niin nätti <3 Greggia on yks mun lempinukeista. Alinalla on ihana peruukki, tosi silkkisen näköinen. Myös vaatteet pisti silmään hyvällä tavalla. Ja tuo kaulakoru.. Se on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Windy! Alinalla on muuten ihan Greggian stock-peruukki ja se on pysynyt kyllä yllättävän hyvänä. :)

   Poista
 4. Nätti tyttö ja hienoja kuvia! ~ ^^

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :3

  mydollsland.bligspot.fi

  VastaaPoista