Kaunis kuninkaallinen konna

14.55

Lupasin viime postauksessa kuvia uusimmasta nukestani, eräästä tunnetusta satukaunottaresta. Otin tänään tästä nukesta kuvia sen kunniaksi, että draamasarja Once Upon a Time (suomeksi Olipa kerran, mutta se taipuu niin kehnosti, että käytän mieluummin sarjan alkuperäistä nimeä) alkaa Nelosella tänä iltana. Seurasin sarjan ensimmäisen kauden netistä Amerikan tahtiin, mutta olen ihan innoissani, että sarja rantautui Suomeenkin ja aion katsoa kaikki jaksot nyt uudestaan. Jos sadut ja draama kiinnostaa, niin voin suositella!

Ehkä ihmetteletkin jo, yhteistä uudella nukellani ja kyseisellä sarjalla sitten on? Uusi nukkeni on siis Disney Designer Villains Collectionin Evil Queen aka. Lumikin ilkeä äitipuoli. Ilkeä äitipuoli tavataan myös Once Upon a Timessa, roolin vetää mahtavasti Lana Parilla.

Nyt kuvien pariin ja nukkea availemaan..
Nuken laatikon päällä on kartonkikuori (vai miksi tuota nyt kutsuisi? Se on vähän kuin elokuvien slipcoverit), jossa on mm. luonnoskuva nukesta.


Dun dun dunnn! Kartongin alta paljastuu itse nukke, joka on vielä tuollaisen muovilaatikko, joka suojaa nukkea ja jossa on kiva pitää nukkea esillä.

Muovin saa myös helposti pois, tässä lähikuvaa nukesta.

Ja vielä lähikuva kasvoista. Aika bad ass, vai mitä!


Alla olevat kuvat onkin sitten otettu nuken paketista irroittamisen jälkeen..

"Kerro, kerro kuvasti, ken on maassa kaunehin!"

"Kuulu on kauneutesi, kuningatar, vaan nyt.. neidon näen kauniimman. Ryysyt eivät salaa sulojaan, on siis.. hän sinua kauniimpi."
"Hän kärsii vielä, paljasta nimi!"
"Huulet kuin ruusun lehdet, tukka eebenmusta, iho vaalea kuin lumi.."

"Lumikki!"

"Vie hänet kauas metsään. Etsi joku yksinäinen paikka, missä hän voi poimia kukkia." 
"Kyllä, kuningatar."
"Ja siellä, uskollinen metsästäjä, sinä tapat hänet!"

"Ja tuot hänen sydämensä rasiassa."


Nämä Designer Collectionin nuket ovat keräilynukkeja, näitä pahiksia valmistettiin kutakin 13 000 kappaletta. Evil Queenin lisäksi sarjaan kuuluvat Maleficent (Pahatar), Queen of Hearts (Herttakuningatar), Ursula, Mother Gothel sekä Cruella de Vil. Varmaankin joidenkin keräilijöiden mielestä näitä nukkeja pitäisi säilyttää koskemattomina laatikoissaan, mutta itse päätin irroittaa nuken kiinnikkeistään kuvailun vuoksi. Jälleenmyyntiarvo ehkä kärsi hiukan, mutta toisaalta suunnitelmissani ei ole luopua nukesta. Mieluusti pidän sen esillä kodissani. Toivottavasti Disney store julkaisee myös ensi vuonna uuden Designer Collectionin. Viime vuonna myytiin prinsessoja, nyt pahiksi, ehkä ensi vuonna olisi muiden sankarittarien tai sitten prinssien vuoro. Toistaiseksi olen hankkinut yhden nuken kummastakin kokoelmasta, mutta jos rahaa olisi enemmän käytössä, niin olisin ostanut varmaan myös Mother Gothelin. Jos jotakuta kiinnostaa enemmänkin nämä pahisnuket, niin muut julkaisut löytää esimerkiksi tästä kuvasta.

Mitäs piditte tästä vähän erilaisesta nukesta? Kiinnostaako pahishahmot tai elokuvien hahmoista tehdyt nuket? Itse ainakin tykkäsin välillä ottaa vähän erilaisia kuvia, koitin saada Kuningattaren hahmon dramaattisuuden kuviin mukaan. Kuvaillessa taustalla pyörikin sopivasti animaatioklassikko Lumikki ja seitsemän kääpiötä, josta nuo kuvatekstien dialogitkin on lainattu.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hah, kylläpä Ursula näyttää laihtuneen...

  Kaunis nukke ja ihanan dramaattisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Jep, Ursula on selvästi ollut jollain tosi tehokkaalla dieetillä! Jos Ursula olisi muistuttanut enemmän elokuvan hahmoa, olisin ehkä hankkinut sen Ariel-nukkeni kaveriksi. Tai sitten tämmöinen Vanessa-versio olisi ollut aika upea!
   http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=designer+villains#/d5bb8cm

   Poista
 2. On kyllä hieno nukke. Ja yht´äkkiä tekee mieli katsoa "Lumikki ja seitsemän kääpiötä" pitkästä aikaa, haha. Mielenkiintoinen postaus, voisinpa liittyä lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Liityn. :)
  Kiva nukke.

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava blogi! Olisikohan tulossa vielä postauksia vai oletko lopettanut kirjoittamisen/jatkanut toisessa osoitteessa? Tätä on miellyttävää lukea ja katsella. Kuvat ovat hyvä laatuisia ja nuket on kaikki yhtä kauniita+1 komea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ziki!
   En ole lopettanut kirjoittamista, tauko vain venähti vähän pitkäksi. :/ Koitan jatkossa kirjoitella useammin.

   Poista
 5. wow. puol vuotta sitte postasit xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs nyyt liioitella, eihän postauksesta ole aikaa kuin pikkaisen vajaa viisi kuukautta. :D

   Poista
 6. Aika pähee! Tuosta tulee mieleen Pariisin Disneyland Hotellin aulassa oleva paha äitipuoli marionetti.

  VastaaPoista