Hurja muodonmuutos: Pullip Edition, osa 1

20.47

Olenkin jo ainakin kerran maininnut, että viime syksynä luokseni saapui uusi nukke. Tarkemmin sanottuna saapumispäivä oli 29.10 ja nukke on malliltaan Alte, yksi grail-nukeistani. Tuosta päivästä saakka nukke on kumminkin majaillut kaapissa keskeneräisenä. Pikku hiljaa nukke on muuttunut ja olen valokuvannut nuken muodonmuutoksen. Nyt onkin vuorossa Hurja muodonmuutos: Pullip Edition!


Tällaisessa kunnossa nukke minulle saapui. Altella on tietääkseni ollut kaksi aikaisemaa omistajaa, joista ensimmäinen on vaihtanut nuken peruukin ja silmät, meikkiin ei kuitenkaan onneksi oltu kajottu. Stock-asu on oikein hyvässä kunnossa, kuten söpö koirulikin. Nukke saapui luokseni ilman peruukkia, sillä vihreä tukka ei oikein sopinut mielikuviini Altesta. 


Lähikuva nuken kasvoista. Faceplaten yläreunassa on jonkin verran liimaa, mutta jäljethän saa peruukilla piiloon. Kasvoissa on myös pari pientä naarmua, mutta ne eivät kuvissa näy.

Ensimmäisenä purin nuken osiin, alkuperäistä 3-tyypin vartaloa oli teippailtu ja kroppa muutenkin tosi heikossa hapessa. Obitsua odotellessa Alte sai hengailla pitkään pelkkänä päänä. 


Aiempi omistaja oli tosiaan vaihtanut Alten ihanat alkuperäiset ruskeat silmät punaisiin demonisilmiin. Tuosta nimityksestä voittekin varmaan päätellä, etteivät nuken mukana tulleet chipit oikein miellyttäneet minua, joten päätin vaihtaa ne. Varastoistani löytyi ylimääräiset Dal Pukin silmät ja mielestäni ne sopivat Altelle tosi hyvin. Jännitin silmien vaihtoa hieman, sillä en ole aikaisemmin vaihtanut nukelle silmiä. Punaiset chipit lähtivät kuitenkin helposti irti ja uudet sai vaivatta napsautettua paikalleen. Näissä kuvissa silmät näyttävät rusehtavilta, mutta luonnossa ne ovat tumman harmaat. 


Samoihin aikoihin vaihdoin myös alkuperäiset ripset Dependin räpsyttimiin. Tähänkin operaatioon tarvittiin vain hieman uskoa, älyä ja keijupölyä! ;) Nämä muutokset tein marraskuun alussa. Sen jälkeen projekti jäi kuitenkin pitkäksi aikaa hyllylle, kun huomioni keskittyi opiskeluihin ja joulun viettoon. Palasin Alten pariin vasta tämän kuun alussa, kun viimein sain tilattua neidille Obitsun.


Nyt Alte pääseen viimein poseeraamaan kunnolla. Obitsu on muuten väriltään white ja mallia SBH-S. Valmista lopputulosta saatte vielä odottaa hetken, sillä se paljastuu vasta seuraavassa osassa. Samalla paljastan myös, minkä nimen olen Altelle antanut. 
To be continued... 

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää, odotan innolla loppuja kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Äääää!!!
  Jännitin nimenomaan sitä peruukki valintaa ja nimeä, ja sitten joudunkin odottamaan. >o<
  Heh heh, en yleensä ole kärsimätön, mutta pyydän silti sinua postaamaan taas pian, sillä tämä loistava postaus kaipaa ansaitsemaansa jatko-osaa. ;)

  VastaaPoista
 3. No, olipas suloinen Alte. ;) Jään innolla odottamaan seuraavaa osaa!

  Ps. Millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, nukkeni taisivat hieman ylikuormittua...

  Jos sinua kiinnostavat japanilaiset keräilynuket nimeltään pullipit, olet oikeassa paikassa, kunhan saavut blogiini! Siellä kirjoittelen nukkejeni Natan, Donnan ja Sofien kuulumisia.

  worldofmypullip.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oi! En malta odottaa miltä Alte näyttää näyttää täysin valmiina!!!
  Ihana blogi muutenkin ja suloisimmat nuket!!♥
  Liityin lukijaksi, ja toivoisin itsekkin lukijoita nii jos vaan haluut nii käy kurkkaan mun blogi ;) :cuteistherightworld.blogspot.com
  ♥Cute:3

  VastaaPoista
 6. Olet selvästi kiinnostunut pullipeista!
  Käyppä siis vilkaisemassa blogiani:

  http://p-niinkuin-pullip.blogspot.fi !


  Haru Kiittää♥

  VastaaPoista
 7. olet saanut haasteen. ohje blogissani :)

  VastaaPoista