Nuket

Nukkelaumaani kuuluvat:

  • Lilike (Pullip Eternia)
  • Seamus (Taeyang Sage)
  • Alina (Pullip Greggia)
  • Roana (Pullip Nahh-ato)
  • Emily (Pullip Prunella)
  • Sadie (Dal Melize)
  • Zoe Bubbles (Pullip Nero)
  • Daisy (Pullip Assa)Nimi: Lilike
Malli: Eternia
Kustomoinnit: Uusi peruukki, korvakorut ja silmäripset, Obitsu SB3,
Saapumisvuosi: 2007
Syntymäpäivä: 8.5
Perhe: Seamusin siskopuoli
Suhteet: Alinan ja Emilyn ystävä. Roanan bestis.
Lemmikit: Lillebi (koira)
Pitää: Jäätelö, matkustaminen, Seamusin kiusaaminen,
Vihaa: Suklaa,
Työ/opiskelu: Lukiolainen, unelmoi työstä maistelijana jäätelötehtaalla

Info:
Vaikka ensisilmäyksellä Lilike voikin näyttää harmittomalta ja suloiselta, mutta pinnan alla piilee paljon muuta. 

Lilikellä on lähes aina vahva mielipide joka ikisestä asiasta, hän joko vihaa tai rakastaa niitä. Lilike on aina sanavalmis ja päättää aina hetkessä oman mielipiteensä.
Vaikka Lilike ja Seamus ovat vain sisaruspuolia, kumpikin pitää toista oikeana sisaruksenaan. Seamus on aina ollut pitämässä huolta siskostaan, vaikka Lilike onkin usein toista mieltä huolenpidon tarpeellisuudesta.
Lilike oli ensimmäinen nukkeni ja hän pitää kyllä huolen siitä, että muutkin tietävät sen. Hän muuttuu joskus mustasukkaiseksi muille nukeille, jos ei mielestään saa yhtä paljon huomiota kuin he. Lilike on myös nukeistani itsepäisin ja tietysti kaikista pahimmin pilalle hemmoteltu.  Nimi: Seamus  
Malli: Sage
Kustomoinnit: Uusi peruukki, Obitsu  
Syntymäpäivä: 1.8 
Saapumisvuosi: 2007 
Perhe: Liliken isovelipuoli 
Suhteet: Alinan poikaystävä, Emilyn ystävä lukioajoilta  
Pitää: Scifi -sarjat, lukeminen, pipot,
Ei pidä: Sodat, aseet & väkivalta,  
Työ/opiskelu: Levykaupan myyjä, opiskelee yliopistossa oikeustiedettä


Info: Seamusin isä kuoli auto-onnettomuudessa kun Seamus oli vasta 3kk vanha. Parin vuoden päästä hänen äitinsä meni uusiin naimisiin ja Seamus sai seurakseen pienen kiukkupussi-Liliken. Seamus pitää vieläkin Lilikeä vasta pikkulapsena ja hän haluaa pitää hyvää huolta pikkusiskostaan.
Seamus on aina ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Hän ei kuitenkaan puhu kovin paljon, sillä on hän on hieman ujo ja menee hämilleen helposti. Vaikka Seamus seurusteleekin Alinan kanssa, on hän usein aika pihalla. Hän ei aina oikein ymmärrä pullippeja ja yksinkertaiseltakin kuulostavat asiat täytyykin vääntää hänelle rautalangasta.  
Seamus on pasifisti ja hän välttelee riitatilanteita parhaansa mukaan. Toisaalta Seamus on aika turhamainen, hän käyttää itseruskettavaa ympäri vuoden pysyäkseen sopivan ruskettuneena. Hän pitää pipoista, eikä poikaa usein näekään ilman jotain suosikkipipoistaan. 


Nimi: Alina
Malli: Pullip Greggia
Kustomoinnit: 2 tyypin kroppa, uudet ripset,
Syntymäpäivä: 3.9
Saapumisvuosi: 2007
Perhe: ?
Suhteet: Seamusin tyttöystävä
Pitää: Leipomisesta ja sateesta
Ei pidä: Riitelystä
Työ/opiskelu: Työskentelee paikallisessa leipomossa

Info: 
Ennen yllättävää muuttoaan luokseni, Alina asui rikkaiden vanhempiensa luona isossa kartanossa. Vaikka Alina sai siellä asuessaan kaiken, mitä vain ikinä keksi pyytää, ei hän oikeastaan pitänyt tällaisesta ökyrikkaiden elämästä. Tajuttuaan, ettei hän ollut onnellinen, Alina päätti karata kotoa. Salaa Alina häpeää entistä elämäänsä, eikä ole siksi kertonut menneisyydestään tai perheestään juuri mitään edes Seamusille.
Alina käyttäytyy aina ystävällisesti ja hän auttaa mielellään muita heidän ongelmissaan. Hän ei kuitenkaan ole kovin huumorintajuinen, eikä oikein osaa suhtautua mitenkään esimerkiksi siihen, kun hänelle nauretaan.  Nimi: Roana Cecily Aubrey 
Malli: Nahh-ato 
Kustomoinnit: Uusi peruukki ja korvakorut, osittain uusi meikki(pisamat, silmät & huulet), Marronen värinen Obitsu HB
Syntymäpäivä: 16.1 
Saapumisvuosi: 2008 
Perhe: Pikkuveli 
Suhteet: Liliken paras ystävä 
Lemmikit: Paljon kissoja 
Pitää: Keksit, aurinko, matkustaminen, kissat, kauhutarinat 
Ei pidä: Odottaminen, kirjat 
Työ/opiskelu: Lukiolainen


Info: Roana ja Lilike ovat olleet parhaita ystäviä varmaan ikuisuuden. He tapasivat kun olivat vasta lapsia, lomamatkalla tietenkin. Innostus matkustamiseen yhdistää ystävyksiä ja he ovatkin matkustaneet usein yhdessä. Rauhallisen luonteensa takia Roana onkin usein ainoa joka jaksaa kuunnella Liliken kiukuttelua ja osaa tarvittaessa myös väittää vastaan. 
Roana on aina ollut taikauskoinen ja hän nauttii kauhu- ja kummituselokuvista ja -tarinoista. Hän pitää myös kissoista, niitä hänelle onkin ilmaantunut pieni lauma. Useimmiten Roana on kiltti muita kohtaan, mutta halutessaan hän voi olla myös todellinen bitch. Hän ei myöskään suutu usein, mutta jos niin sattuu käymään, kannattaa todellakin pysyä kaukana hänestä. Roana ei myöskään pidä siitä, että muut ihmiset määräilevät häntä. Hän haluaa aina tehdä itse omat päätöksensä, olkoon seuraukset mitä vain.


Nimi: Emily Kate Fanning
Malli: Pullip Prunella
Kustomoinnit: Uusi peruukki, uudet huulet, obitsu
Syntymäpäivä: 4.4
Saapumisvuosi: 2008
Perhe: Emilyn vanhemmat ovat kuolleet, mutta Emily on varma, että hänellä on sisko jossain
Suhteet: Seamusin ja Liliken hyvä ystävä
Pitää: Luonnosta, eläimistä, urheilusta, sienistä
Ei pidä: Lihasta, eläinkokeista
Työ/opiskelu: Opiskelee yliopistossa

Info: 
Emily ei juuri välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat ja juuri siksi hän pitääkin hulluttelusta. Emily rakastaa urheilua, erityisesti extreme-lajeja. Elämänsä aikana hän on kokeillut varmasti kymmeniä eri lajeja joogasta benji-hyppyihin ja lumilautailuun.
Emily ottaa elämässään lähes kaiken hauskanpidon kannalta, mutta ympäristöasioista puhuminen saa hänet aina vakavaksi. Emily on vegetaristi ja hän ei voisi kuvitellakaan kulkevansa millään muulla kuin omillaa pikku jaloillaan tai sähkövespallaan.
Emilyn vanhemmat kuolivat, kun hän oli 14-vuotias. Enää Emily ei kuitenkaan sure sitä, sillä hänellä ei koskaan ollut kovin läheiset suhteet vanhempiinsa. Lilikestä ja Seamusista on tullut hänelle kuin toinen perhe, johon hän voi tukeutua. Emilyllä ei tiettävästi ole sisaruksia, mutta hänestä on aina tuntunut siltä, että hänellä olisi kauan kadoksissa ollut sisko jossain. Nimi: Sadie
Malli: Dal Melize
Kustomoinnit: Obitsu, uusi peruukki
Syntymäpäivä: 25.3
Saapumisvuosi: 2009
Perhe: Jolien (siskoni nukke) pikkusisko
Suhteet:
Pitää: Prinsessaleikeistä, nallekarhuista
Ei pidä: pelottavista asioista, kuten lepakoista tai pimeästä
Työ/opiskelu: Koululainen

Info: Sadie on nukkeperheeni pieni prinsessa, joka pitää myös nallekarhuista. Usein neiti järjestääkin kuninkaallisia teekutsuja nalleilleen.Nimi: Zoe Bubbles
Malli: Pullip Nero
Kustomoinnit: Uusi peruukki, obitsu, lakatut kynnet
Syntymäpäivä: 4.12
Saapumisvuosi: 2009
Perhe: ?
Suhteet:
Pitää: Vaatteista, muodista, juoruilusta, kauneudenhoidosta
Ei pidä:
Työ/opiskelu: Opiskelee viestintää

Info: Zoe Bubbles, ystävien kesken Zoe, haaveilee maineesta ja kuuluisuudesta. Zoe syntyi kultalusikka suussa ja hän on tottunut saamaan lähes kaiken mitä haluaa. Vapaa-ajallaan neiti kirjoittaa omaa muotiblogiaan, shoppailee ja harjoittelee poseeraustaNimi: Daisy
Malli: Pullip Assa
Kustomoinnit: Uusi peruukki, obitsu, huulikoru
Syntymäpäivä: 14.6
Saapumisvuosi: 2010
Perhe: ?
Suhteet:
Pitää: Puutarhanhoidosta, kasveista, Super Mario-peleistä
Ei pidä: Rikkaruohoista, 
Työ/opiskelu: Työskentelee kukkakaupassa

Info: Daisy on täysin hurahtanut kasveihin. Hän työskentelee kukkakaupassa ja vapaa-ajallaan hän hoitaa innokkaasti puutarhaansa sekä tekee mielellään kävelyretkiä metsään kasveja ihastelemaan.