Heipä hei!

14.46

Aika saada vähän eloa tähän blogiin, Alina tervehtii kaikkia vanhoja ja uusia lukijoita!


Vaihdoin viime kuussa kaikessa hiljaisuudessa vähän blogin värimaailmaa ja nyt Pullip-jutut ovat taas alkaneet pikkaisen kiinnostaa. Nappasin tänään Alinasta muutaman uuden kuvasen ja tein elämäni ensimmäisen gif-animaation. Se on tosi alkeellinen, mutta jostain sitä on aloitettava. Stop motion -animaation tekeminen oli aika jännää, mutta kylläpä se vaatiikin ihan hirveästi aikaa suhteessa valmiin työn pituuteen!

En ole tauon aikana ollut ihan täysin erossa nukeista, vaan olen ostanut muutaman uudenkin. Kyseiset nuket eivät kuitenkaan ole Pullip-sarjaan kuuluvia, vaan Disneyn keräilynukkeja. Jos ne kiinnostavat, niin kannattaa kurkata Disney-blogiini, sillä jatkossa Plastic fantastic keskityy vain Pullip-sarjan nukkehin.

Ai niin, en olekaan tainnut vielä kuvata Alinaa Obitsun kanssa. Neiti vaihtoi vartaloa jo joskus vuosi sitten, samoihin aikoihin kun obitsutin Alteni. 2-typpin kroppa sopi mielestäni Alinalle tosi kivasti, mutta se alkoi kuitenkin olla niin löystynyt, että poseeraaminen oli tosi hankalaa. Vanhoja kuvia katsellessa tuli kuitenkin vähän ikävä vanhaa vartaloa. Onkohan kukaan kokeillut Obitsun ja 2-kropan hybridiä? Vinkkailkaa, jos tiedätte sellaisesta! 

Vaikka nyt blogia vähän herättelinkin, en voi luvata, että nukkeinnostus säilyy pitkään. Tiedän, olen tosi ikävä tyyppi, kun päivitän niin harvoin...

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! :)
  a-brilliant-day.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, varsinkin ensimmäinen :D Kiva että Alina on saadut obitsun owo

  VastaaPoista
 3. Ihana gif! Oli mukava huomata, ettei tämä blogi ollutkaan kuollut ja kuopattu. ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia ♥ , w ,

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Sylvia, Cashimir, emilia, Kotoko ja Roosa-san! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi luonteva liike giffissä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania! Haluisin ite pullip nuken mut äiti sano että katotaan sitte kun on mun synttärit. <3

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia !
  ;3
  tuo on kyllä tosi suloinen pullip !
  summerpullip.blogspot.fi
  ~siniapila

  VastaaPoista