Kiipeilijä-Keira

16.16

Tämän photoshootin tekoa olen ideoinut varmaan jo kahden vuoden ajan, mutta en ole päässyt suunnittelua pidemmälle. Ikävä kyllä tässä tapauksessa sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" ei pitänyt paikkaansa. Kuvien varusteiden valmistelu vaati työtä ja lisää suunnittelua, mutta isoin homma odotti metsässä. Lyhyesti sanottuna, metsä oli kovin eksyttävä. No, nähtiinpä sentään joku isohko hirvieläin.

Kuten ehkä otsikosta saattaa arvata, räpsin metsässä kiipeilykuvia. Kuvien huimapäinen kiipeilijä on pikkusiskoni Pullip Souseiseki, Keira nimeltään. Kiitokset vaan siskolle nuken lainasta ja kuvausassistenttina toimimisesta. :)







Melkein perillä.

Siltä varalta, että jotakuta sattuisi kiinnostamaan kuvien vaatteiden ja tavaroiden alkuperä, laitan ainakin tällä kertaa tietoja juttujen alkuperästa. :)
Paita, shortsit & polvisuojat: Barbie
Peruukki: Cancan-jseries
Kiipeilyvarusteet: Itse tehty, tarvikkeet Sinellistä ja Tiimarista



You Might Also Like

13 kommenttia

  1. Kiitoksia Ainski!
    Älä anna näiden kuvien estää sinua toteuttamasta tuota suunnitelmaa, koita vaikka ottaa parempia kuvia kuin nämä. ;) Jouduin ottamaan nämä kuvat vähän kiireessä, kun oltiin siskon kanssa molemmat hiukan kuikkuisia metsässä rämpimisen ja haluttiin nopeasti kotiin. :D

    Kumpikaan meistä ei harrasta kiipeilyä, mutta ollaan kyllä molemmat käyty pari kertaa kokeilemassa lajia kiipeilyhallissa. Mun viime kerrasta taitaa kyllä olla aikaa useampi vuosi, joten jouduin turvautumaan siskon ja googlen kuvahaun apuun varusteiden suunnittelussa. Valjaissa on käytetty myös vähän taitelijan vapautta, tuollaista lisäköyttä oikeat kiipeilijät tuskin kantavat valjaissa, mutta tässä se näytti kivalta. :) Köysikin taitaa tosiaan olla vähän ohutta, mutta onneksi se kesti hyvin nuken painon.

    VastaaPoista
  2. Oi, ihania kuvia! Varusteet on upeat, ja idea mahtava! Nukkekin on todella nätti, kuvat on onnistuneet todella hyvin. En osaa oikein sanoa muuta, kuin että nää kuvat on superhienojaah *_* <3 . Olisi tosi kiva nähdä nukeistasi yhteiskuvaa, kun jossain taisit kysellä kuvatoiveita, ellen ihan väärässä ole? Seuraavaa postausta odotellessa, Emilia ;3

    > kawaiipullips.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Emilia! Pidän itsekin noista kuvista, kai se kaikki metsässä rämpiminen oli kuitenkin ihan kannattavaa. ;)
      Kuvatoiveet ovat aina oikein tervetulleita. Koitan ottaa ryhmäkuvan mahdollisimman pian, kun vain olen keksinyt ratkaisun Prunellani pieneen preuukkiongelmaan.

      Poista
  3. Tosi hienot varusteet! Mistä oot muuten saanu tom pinkkiraitasen paidan? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Corppu! :) Tuo pinkkiraitainen paita on Barbie-vaatesetistä. Se on ostettu pari-kolme vuotta sitten, joten niitä tuskin on enää kaupoissa.

      Poista
  4. Super hyvä idea ja hyvin tehdyt varusteet! Kuvattukkin tosi hyvin :)

    http://sannanenkeli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Söpö pikku kiipeiliä neitonen n___n! Itsekkin olen harrastanut vapaa-ajalla seinäkiipeilyä isäni kanssa!

    em-favoritecomlor.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sylvia!
      Seinäkiipeily on kyllä kivaa, siitä tulee ihan mahtava fiilis, jos pääsee kiipeämään jonkin seinämän yläpäähän. Hmmm.. pitäisiköhän taas pitkästä aikaa käydä kokeilemassa miten kiipeily multa onnistuu. ;)

      Poista
  6. Voi kuinka suloinen shotti ! Mahtava toteutus ja laatu oli ihanaa katseltavaa, yksi parhaimmista shoteista mitä olen koskaan lukenut. Itselleni ei olisi koskaan tullutkaan mieleen näin mahtavaa ideaa uwu' Keiralle sopii tuo peruukkikin todella hyvin ja muutenkin on todella söpö <3 Oli kyllä pakko liittyä blogisi lukijaksi, tätä tulen seuraamaan :---3

    pst. kurkkaathan blogini?
    turkoosikaruselli.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon Hinone! :) Tykkään itsekin tuosta peruukista, sisko teki hyvän valinnan.
      Jos vaan innostusta riittää, niin kannattaa kyllä käyttää aikaa erilaisten tarvikkeiden ja rekvisiitan tekoon, niistä tulee yleensä sellaista kivaa ekstraa kuviin.

      Pst. kurkkasin blogiisi, oikein söpöläisiä nukkeja sinulla! ;) Ryhdyin myöskin blogisi lukijaksi.

      Poista
  7. Herranjumala kuinka upeita kuvia nää onkaan!
    Tuo laatu ja nuo vaatteet♥ Ja Keira on aina yhtä ihanana♥ Hih tälläsii kuvii vois tuijotella koko illan.
    Tuo idea on aivan mahtava! Kauanko sulla kesti väkertää noi kiipeilyvarusteet? :3

    - Tia
    pst. tuohon (v) blogiin saa liittyä ;33
    ----------
    http://fantasyworldofdolls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tia! :D
      Kyllä noiden varusteiden väkertämiseen meni varmaan pari tuntia, ainakin suunnitteluun meni paljon aikaa.

      Poista