Tummat silmät, ruskea tukka

12.53

En malttanut pysyä poissa blogin kimpusta, varsinkaan kun yhdelle nukeistani saapui viime viikolla uusi peruukki. Onnentyttö oli Roana, joka on monen vuoden ajan käyttänyt Sagen stock-peruukkia. Tilasin  viime kuun lopulla ilmaisten postikulujen houkuttamana MonstroDesignilta tummanruskean karvaperuukin ja lähetys tosiaan saapui joskus viime viikon aikana, kun olin itse matkoilla (siitä lisää myöhemmin.. (: ). Ehdin aluksi säikähtää, ettei peruukki mahdukaan nuken päähän, mutta sain sen kuitenkin paikoilleen. Ja voi miten ihanan tuntuista peruukin karva onkaan! Silittelen tukkaa aina kun näen sen.
Ja sitten kuvien pariin.Tuo punainen kukka sopii hyvin Roanan väreihin. Harmi, ettei minulla juuri ole punaisia vaatteita, joita neiti voisi käyttää. :/


Olen kyllä tyytyväinen ostokseen, peruukki sopiii tsirbulalle tosi kivasti. Oli jo aikakin hankkia Roanalle laadukkaampi peruukki. Tämä taisikin olla vuoden ensimmäinen nukketavaraostos, en ainakaan millään muista mitä muuta olisin ostanut.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Voi kun Roana on kaunis ♥ En ole aikaisemmin välittänyt Nahh-Atosta, mutta voi tuota Roanan kauneutta *Q*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Feather! Varsinkaan Nahh-aton silmämeikki ei ehkä ole niitä kaikkein kauneimpia, mutta pienellä muokkauksella tytöstä sai paljon nätimmän. :)

   Poista
 2. Roana on oikeesti mun nukke idoli *q* se on vaan niin kaunis ja uusi peruukkikin sopii kuin Nenä päähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia sakuro, tosi ihanasti sanottu! Tykkään itsekin Roanasti entistä enemmän tuon uuden peruukin myötä, joten tukka oli todellakin hyvä ostos. :D

   Poista
 3. Ensimmäinen blogi jota luen jossa on tummaihoinen pullip (ja siinä on vielä hyviä kuvia! nwn). Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Sylvia! :) Tummaihoisia pullippeja on kyllä harmillisen vähän.

   Poista