Tästä se lähtee

16.26

Hei ja tervetuloa blogiini! :) Nimeni on Paula, tosin netin syövereissä minut tunnetaan paremmin nimimerkillä Delffiini. Osa tänne eksyneistä ehkä tunteekin minut Pullip Suomi -foorumilta. Ikää minulla on 20 vuotta ja viisi vuotta (neljäsosan elämästäni, huisi!) olen kerännyt Pullip-nukkeja. Nukkejen lisäksi minua kiinnostaa muun muassa elokuvat (erityisesti Disneyn & Pixarin animaatiot, käsityöt, valokuvaus ja ruoanlaitto.

Harrastukseni alkuaikoina kirjoittelin Livejournalin puolella, mutta tuo blogi on jäänyt ja en enää halunnut palata vanhojen kirjoitusten pariin. Plastic fantastic on yritys saada vähän uusia tuulia nukkeharrastukseeni. Tässä blogissa ajattelin siis pysyä pääasiassa nukkejutuissa, mutta väliin saattaa silloin tällöin tupsahtaa muutama epänukkemainen postaus. Tarkoituksena olisi postata paljon kuvia, jonkin verran nukkehöpinää sekä kentis joitain informatiivisempia juttuja, kuten tutoriaaleja.

Nukkeja minulla on tällä hetkellä kahdeksan eli 6 Pullippia, 1 Dal ja 1 Taeyang. Viimeisen vuoden ajan nukkeharrastukseni on ollut aikalailla tauolla, mutta uuden innostuksen merkkejä on kuitenkin ilmassa ja muutamia kuvausideoita muhii mielessä. Aikaisemmin ottamiani kuvia voit käydä kurkistamassa Flickr photostreamistani.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa vielä! Kommentit ovat tietenkin myös tervetulleita. Otan mielelläni vastaan myös kuvatoiveita, joten jos haluat enemmän kuvia jotain tietystä nukesta, heitä kommentilla. :)

You Might Also Like

0 kommenttia